Hae blogeistani ja verkkosivuistani

perjantai 13. heinäkuuta 2012

Kuvan syvääminen | Valonkuvaaja.com

1.Avaa Adobe Photoshop ja avaa sitten haluamasi kuva.
2.Select > Color Range. Valitse sitten värit jotka haluat lisättävän valintaasi. Jos tausta on yksi värinen, valitse tausta ja sitten laita täppä kohtaan Invert niin ohjelma tekee käänteisen valinnan. Lopuksi paina Ok-painiketta.
3.Nyt kuvassa on tekemäsi rajaus. Luo sitten uusi taso, pikanäppäin komento on Crtl + J.
4.Uudessa tasossa valittu alue on syvätty ja muu alue on läpinäkyvä. Lue lisää Valonkuvaaja.com sivustolta!

Modx | Valonkuvaaja.com

On ilmainen ohjelma joka perustuu avoimeen lähdekoodiin, joten sen käyttäminen ei maksa mitään. Modx on hyvin muokattavissa omiin ja mahdollisten asiakkaittesi tarpeisiin. Mielestäni se on helpommin muokattavissa kuin suositummat Wordpress ja Joomla julkaisujärjestelmät.

Nimittäin niin sanotun sivupohjan teko luonnistuu paljon helpommin kuin monella muulla julkaisujärjestelmällä. Sivupohja voi olla millainen tahansa, kunhan se on tehty hyvin ja on mieluusti validi sekä siinä on erillinen css-tyylitiedosto niin asiat ovat hyvin! Myös vanha sivusto saadaan siirrettyä Modx julkaisujärjestelmään lähes täysin samannäköisenä. Itselläni on ollut eniten ongelmia valikoiden suhteen, mutta muuten on ilme sivustolla pysynyt samanlaisena.

Lisäksi Modx ohjelmaa kehitetään kaiken aikaa aktiivisesti ja sillä on yli 30 000 rekisteröitynyttä henkilöä. Lue lisää Valonkuvaaja.com sivustolta!