Hae blogeistani ja verkkosivuistani

tiistai 17. tammikuuta 2012

Sosiaalinen media | Mtj-Art.com - Digitaalista viestintää suurella sydämellä!

Viime vuosina sosiaalinen media on tullut entistä suositummaksi netin käyttäjien keskuudessa. Siksi siellä mukana olo on merkittävää myös yrityksille, yhteisöille, järjestöille ja kaikille muillekin tahoille jotka haluavat kertoa muille olemassa olostaan sekä tarjottavistaan tuotteista tai palveluista.

Sosiaalisen median palveluita on jo satoja ja lisää tulee kaiken aikaa sekä osa lopettaa toimintansa. Muutama palvelu on nousut selkeästi muita suositummaksi ja ne ovat Facebook sekä Twitter. Näistä Suomessa tärkein on Facebook.

Lue lisää Mtj-Art.com sivustolta!

Facebook markkinointi, Blogger blogien päivitys

Viikonloppuna tuli luettua kirja Facebook markkinointi – käytännön opas. Lainasin kirjan kirjastosta mielenkiinnosta kyseiseen aiheeseen. Kirja ylitti sille asettamani odotukset positiivisesti. Voinkin suositella kaikille asiasta kiinnostuneille kirjaa kirjastosta lainattavaksi.

Kirjasta sain vastauksia muutamiin työlistalla olleisiin asioihin sekä vielä lisä vahvistusta omiin ajatuksiin asiasta. Kirjan luettua teinkin jo tovin tehtävälistalla olleen asian, Blogger blogien päivityksen.

Lue koko blogi täältä!